Huizenmarkt De Leeuwerik in Best (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Leeuwerik

Woningmarkt De Leeuwerik

De Leeuwerik is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Leeuwerik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.676 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 373.676
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Leeuwerik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Leeuwerik is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Leeuwerik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Leeuwerik.

Woningen recent verkocht in De Leeuwerik

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Leeuwerik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Leeuwerik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Leeuwerik. Een eengezinswoning in De Leeuwerik komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Leeuwerik

In De Leeuwerik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Leeuwerik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Leeuwerik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Leeuwerik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Leeuwerik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Leeuwerik vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Leeuwerik waar ligt dat?

Woningen te koop De Leeuwerik

Wil je een huis kopen in De Leeuwerik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Leeuwerik . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Leeuwerik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Leeuwerik.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Leeuwerik. Zoek je huurwoning in De Leeuwerik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Leeuwerik

Starterswoningen in De Leeuwerik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Leeuwerik zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Leeuwerik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Leeuwerik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Leeuwerik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Leeuwerik is 3.391 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.020 euro).

Leeftijden De Leeuwerik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Leeuwerik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Leeuwerik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Leeuwerik. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van De Leeuwerik

De Leeuwerik bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.