Huizenmarkt Wilhelminadorp in Best (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wilhelminadorp

Woningmarkt Wilhelminadorp

Wilhelminadorp is een buurt in de wijk Best en plaats Best binnen de gemeente Best. Deze buurt telt volgens het CBS 29.495 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wilhelminadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 379.796
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Wilhelminadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wilhelminadorp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wilhelminadorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wilhelminadorp.

Woningen recent verkocht in Wilhelminadorp

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wilhelminadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wilhelminadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wilhelminadorp. Een eengezinswoning in Wilhelminadorp komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wilhelminadorp

In Wilhelminadorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wilhelminadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wilhelminadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wilhelminadorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wilhelminadorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wilhelminadorp vergeleken met de Best en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Wilhelminadorp waar ligt dat?

Woningen te koop Wilhelminadorp

Wil je een huis kopen in Wilhelminadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wilhelminadorp . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wilhelminadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wilhelminadorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wilhelminadorp. Zoek je huurwoning in Wilhelminadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wilhelminadorp

Starterswoningen in Wilhelminadorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wilhelminadorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wilhelminadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wilhelminadorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wilhelminadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wilhelminadorp is 3.716 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.434 euro).

Leeftijden Wilhelminadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wilhelminadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wilhelminadorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wilhelminadorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Best in de gemeente Best.

Centrum Hoge Akker Speelheide De Leeuwerik Villawijk Batadorp Salderes Wilhelminadorp Naastenbest 't Zand Breeven Heide Heuveleind Heivelden Buitengebied Dijkstraten Kantonnier

Alle straten van Wilhelminadorp

Wilhelminadorp bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.