De Huizenmarkt in Gaastmeer (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gaastmeer

Woningmarkt Gaastmeer

Gaastmeer is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaastmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.089.672 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 1.089.672
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gaastmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gaastmeer is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gaastmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gaastmeer.

Woningen recent verkocht in Gaastmeer

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaastmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gaastmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gaastmeer. Een eengezinswoning in Gaastmeer komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gaastmeer

In Gaastmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gaastmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gaastmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gaastmeer
Binnenring: Nederland

Gaastmeer waar ligt dat?

Woningen te koop Gaastmeer

Wil je een huis kopen in Gaastmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gaastmeer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gaastmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gaastmeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gaastmeer. Zoek je huurwoning in Gaastmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gaastmeer

Starterswoningen in Gaastmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gaastmeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gaastmeer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gaastmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gaastmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gaastmeer is 3.053 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.000 euro).

Leeftijden Gaastmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gaastmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gaastmeer

Gaastmeer bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.