logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gaastmeer

Begrijp de huizenprijzen in Gaastmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gaastmeer

Gaastmeer is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaastmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.162.454 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.162.454
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gaastmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gaastmeer is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gaastmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gaastmeer.

Woningen recent verkocht in Gaastmeer

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaastmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gaastmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gaastmeer. Een eengezinswoning in Gaastmeer komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gaastmeer

In Gaastmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gaastmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gaastmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gaastmeer

Starterswoningen in Gaastmeer zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gaastmeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gaastmeer zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gaastmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gaastmeer

Wil je een huis kopen in Gaastmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gaastmeer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gaastmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gaastmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Gaastmeer. Zoek je huurwoning in Gaastmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gaastmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gaastmeer is 4.604 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.983 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gaastmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gaastmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gaastmeer

Gaastmeer bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.