logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gaast

Begrijp de huizenprijzen in Gaast met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gaast

Gaast is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaast. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 889.066 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 889.066
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Gaast

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gaast is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gaast kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gaast

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gaast. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gaast.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gaast. Een eengezinswoning in Gaast komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gaast

In Gaast wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gaast

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gaast (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gaast

Starterswoningen in Gaast zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gaast zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gaast zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gaast? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gaast

Wil je een huis kopen in Gaast? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gaast . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Gaast alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gaast.

Bekijk alle koopwoningen in Gaast. Zoek je huurwoning in Gaast? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gaast

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gaast is 3.735 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.807 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gaast

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gaast vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gaast

Gaast bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.