De Huizenmarkt in Foxhol (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Foxhol

Woningmarkt Foxhol

Foxhol is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxhol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 240.455 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 240.455
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Foxhol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxhol is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxhol moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Foxhol.

Woningen recent verkocht in Foxhol

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxhol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxhol.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxhol. Een eengezinswoning in Foxhol komt het meest (85%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxhol

In Foxhol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Foxhol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Foxhol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Foxhol
Binnenring: Nederland

Foxhol waar ligt dat?

Woningen te koop Foxhol

Wil je een huis kopen in Foxhol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxhol . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxhol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxhol.

Bekijk hier alle koopwoningen in Foxhol. Zoek je huurwoning in Foxhol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Foxhol

Starterswoningen in Foxhol zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Foxhol zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxhol zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Foxhol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Foxhol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxhol is 2.050 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.092 euro).

Leeftijden Foxhol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxhol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Foxhol

Foxhol bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.