Foxhol in de gemeente Midden-Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Foxhol

Een eerste blik op Foxhol

Foxhol is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Foxhol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 158.267 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 158.267
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Foxhol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Foxhol is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Foxhol kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Foxhol

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Foxhol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Foxhol.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Foxhol. Een eengezinswoning in Foxhol komt het meest (81%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Foxhol

In Foxhol wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Foxhol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Foxhol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Foxhol
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Foxhol

Wil je een huis kopen in Foxhol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Foxhol. Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Foxhol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Foxhol.

Huizenprijzen in Foxhol

Starterswoningen in Foxhol zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Foxhol zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Foxhol zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Foxhol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Foxhol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Foxhol is 1.318 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.176 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Foxhol is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Foxhol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Foxhol vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Foxhol

Foxhol bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen