De Huizenmarkt in Folsgare (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Folsgare

Woningmarkt Folsgare

Folsgare is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Folsgare. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 561.935 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 561.935
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Folsgare

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Folsgare is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Folsgare moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Folsgare.

Woningen recent verkocht in Folsgare

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Folsgare. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Folsgare.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Folsgare. Een eengezinswoning in Folsgare komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Folsgare

In Folsgare wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Folsgare

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Folsgare (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Folsgare
Binnenring: Nederland

Folsgare waar ligt dat?

Woningen te koop Folsgare

Wil je een huis kopen in Folsgare? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Folsgare . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Folsgare alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Folsgare.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Folsgare.

Bekijk hier alle koopwoningen in Folsgare. Zoek je huurwoning in Folsgare? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Folsgare

Starterswoningen in Folsgare zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Folsgare zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Folsgare zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Folsgare? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Folsgare

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Folsgare is 3.140 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.630 euro).

Leeftijden Folsgare

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Folsgare vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Folsgare

Folsgare bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.