logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ferwoude

Begrijp de huizenprijzen in Ferwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ferwoude

Ferwoude is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.791 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 449.791
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ferwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ferwoude is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ferwoude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ferwoude

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ferwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ferwoude. Een eengezinswoning in Ferwoude komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ferwoude

In Ferwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ferwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ferwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ferwoude

Starterswoningen in Ferwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ferwoude zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ferwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ferwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ferwoude

Wil je een huis kopen in Ferwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ferwoude . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ferwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ferwoude.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ferwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Ferwoude. Zoek je huurwoning in Ferwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ferwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ferwoude is 2.753 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.325 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ferwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ferwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ferwoude

Ferwoude bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.