De Huizenmarkt in Ferwoude (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ferwoude

Woningmarkt Ferwoude

Ferwoude is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.680 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 451.680
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Ferwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ferwoude is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ferwoude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ferwoude

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ferwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ferwoude.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ferwoude. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ferwoude. Een eengezinswoning in Ferwoude komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ferwoude

In Ferwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ferwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ferwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ferwoude
Binnenring: Nederland

Ferwoude waar ligt dat?

Woningen te koop Ferwoude

Wil je een huis kopen in Ferwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ferwoude . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ferwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ferwoude.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ferwoude. Zoek je huurwoning in Ferwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ferwoude

Starterswoningen in Ferwoude zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ferwoude zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ferwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ferwoude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ferwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ferwoude is 2.251 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.017 euro).

Leeftijden Ferwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ferwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ferwoude

Ferwoude bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.