De Huizenmarkt in Exmorra (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Exmorra

Woningmarkt Exmorra

Exmorra is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exmorra. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 295.261 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 295.261
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Exmorra

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Exmorra is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Exmorra kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Exmorra

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exmorra. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Exmorra.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Exmorra. Een eengezinswoning in Exmorra komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Exmorra

In Exmorra wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Exmorra

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Exmorra (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Exmorra
Binnenring: Nederland

Exmorra waar ligt dat?

Woningen te koop Exmorra

Wil je een huis kopen in Exmorra? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Exmorra . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Exmorra alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Exmorra.

Bekijk hier alle koopwoningen in Exmorra. Zoek je huurwoning in Exmorra? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Exmorra

Starterswoningen in Exmorra zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Exmorra zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Exmorra zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Exmorra? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Exmorra

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Exmorra is 2.370 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.678 euro).

Leeftijden Exmorra

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Exmorra vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Exmorra

Exmorra bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.