logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Exmorra

Begrijp de huizenprijzen in Exmorra met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Exmorra

Exmorra is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exmorra. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 313.967 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 313.967
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Exmorra

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Exmorra is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Exmorra kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Exmorra

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Exmorra. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Exmorra.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Exmorra. Een eengezinswoning in Exmorra komt het meest (79%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Exmorra

In Exmorra wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Exmorra

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Exmorra (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Exmorra

Starterswoningen in Exmorra zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Exmorra zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Exmorra zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Exmorra? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Exmorra

Wil je een huis kopen in Exmorra? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Exmorra . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Exmorra alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Exmorra.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Exmorra.

Bekijk alle koopwoningen in Exmorra. Zoek je huurwoning in Exmorra? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Exmorra

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Exmorra is 2.982 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.195 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Exmorra

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Exmorra vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Exmorra

Exmorra bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.