logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Easterwierrum

Begrijp de huizenprijzen in Easterwierrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Easterwierrum

Easterwierrum is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterwierrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 527.675 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 527.675
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Easterwierrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Easterwierrum is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Easterwierrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Easterwierrum.

Woningen recent verkocht in Easterwierrum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterwierrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Easterwierrum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Easterwierrum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Easterwierrum. Een eengezinswoning in Easterwierrum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Easterwierrum

In Easterwierrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Easterwierrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Easterwierrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Easterwierrum

Starterswoningen in Easterwierrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Easterwierrum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Easterwierrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Easterwierrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Easterwierrum

Wil je een huis kopen in Easterwierrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Easterwierrum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Easterwierrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Easterwierrum.

Bekijk alle koopwoningen in Easterwierrum. Zoek je huurwoning in Easterwierrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Easterwierrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Easterwierrum is 2.550 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.918 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Easterwierrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Easterwierrum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Easterwierrum

Easterwierrum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.