De Huizenmarkt in Easterein (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Easterein

Woningmarkt Easterein

Easterein is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.530 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 356.530
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Easterein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Easterein is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Easterein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Easterein

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Easterein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Easterein. Een eengezinswoning in Easterein komt het meest (91%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Easterein

In Easterein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Easterein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Easterein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Easterein
Binnenring: Nederland

Easterein waar ligt dat?

Woningen te koop Easterein

Wil je een huis kopen in Easterein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Easterein . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Easterein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Easterein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Easterein. Zoek je huurwoning in Easterein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Easterein

Starterswoningen in Easterein zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Easterein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Easterein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Easterein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Easterein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Easterein is 3.385 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.546 euro).

Leeftijden Easterein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Easterein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Easterein

Easterein bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.