logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Easterein

Begrijp de huizenprijzen in Easterein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Easterein

Easterein is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.365 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 364.365
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Easterein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Easterein is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Easterein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Easterein

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Easterein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Easterein. Een eengezinswoning in Easterein komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Easterein

In Easterein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Easterein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Easterein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Easterein

Starterswoningen in Easterein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Easterein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Easterein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Easterein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Easterein

Wil je een huis kopen in Easterein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Easterein . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Easterein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Easterein.

Bekijk alle koopwoningen in Easterein. Zoek je huurwoning in Easterein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Easterein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Easterein is 2.604 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.373 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Easterein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Easterein vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Easterein

Easterein bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.