De Huizenmarkt in Cornwerd (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cornwerd

Woningmarkt Cornwerd

Cornwerd is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cornwerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 645.522 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 645.522
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cornwerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cornwerd is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cornwerd moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cornwerd.

Woningen recent verkocht in Cornwerd

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cornwerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cornwerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cornwerd. Een eengezinswoning in Cornwerd komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cornwerd

In Cornwerd wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cornwerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cornwerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cornwerd
Binnenring: Nederland

Cornwerd waar ligt dat?

Woningen te koop Cornwerd

Wil je een huis kopen in Cornwerd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cornwerd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cornwerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cornwerd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Cornwerd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cornwerd. Zoek je huurwoning in Cornwerd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cornwerd

Starterswoningen in Cornwerd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cornwerd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cornwerd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cornwerd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cornwerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cornwerd is 2.749 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.920 euro).

Leeftijden Cornwerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cornwerd vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Cornwerd

Cornwerd bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.