De Huizenmarkt in Britswert (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Britswert

Woningmarkt Britswert

Britswert is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Britswert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.751 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 397.751
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Britswert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Britswert is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Britswert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Britswert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Britswert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Britswert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Britswert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Britswert. Een eengezinswoning in Britswert komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Britswert

In Britswert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Britswert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Britswert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Britswert
Binnenring: Nederland

Britswert waar ligt dat?

Woningen te koop Britswert

Wil je een huis kopen in Britswert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Britswert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Britswert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Britswert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Britswert.

Bekijk hier alle koopwoningen in Britswert. Zoek je huurwoning in Britswert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Britswert

Starterswoningen in Britswert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Britswert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Britswert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Britswert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Britswert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Britswert is 3.122 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.052 euro).

Leeftijden Britswert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Britswert vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Britswert

Britswert bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.