logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Britswert

Begrijp de huizenprijzen in Britswert met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Britswert

Britswert is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.883 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Britswert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.751 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 397.751
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Britswert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Britswert is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Britswert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Britswert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Britswert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Britswert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Britswert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Britswert. Een eengezinswoning in Britswert komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Britswert

In Britswert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Britswert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Britswert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Britswert

Starterswoningen in Britswert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Britswert zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Britswert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Britswert? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Britswert

Wil je een huis kopen in Britswert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Britswert . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Britswert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Britswert.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Britswert.

Bekijk alle koopwoningen in Britswert. Zoek je huurwoning in Britswert? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Britswert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Britswert is 3.122 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.052 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Britswert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Britswert vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Britswert

Britswert bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.