Huizenprijzen en de huizenmarkt in Blauwhuis

Begrijp de huizenprijzen in Blauwhuis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blauwhuis

Blauwhuis is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blauwhuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.891 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 319.891
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Blauwhuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blauwhuis is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blauwhuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blauwhuis.

Woningen recent verkocht in Blauwhuis

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blauwhuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blauwhuis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blauwhuis. Een eengezinswoning in Blauwhuis komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blauwhuis

In Blauwhuis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blauwhuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blauwhuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blauwhuis

Starterswoningen in Blauwhuis zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blauwhuis zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blauwhuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blauwhuis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blauwhuis

Wil je een huis kopen in Blauwhuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blauwhuis . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Blauwhuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blauwhuis.

Bekijk alle koopwoningen in Blauwhuis. Zoek je huurwoning in Blauwhuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blauwhuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blauwhuis is 2.112 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.174 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blauwhuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blauwhuis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Blauwhuis

Blauwhuis bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.