Allingawier in de gemeente Súdwest-Fryslân

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Allingawier

Een eerste blik op Allingawier

Allingawier is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Allingawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 413.841 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 413.841
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Allingawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Allingawier is 118 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Allingawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Allingawier

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Allingawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Allingawier.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Allingawier. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Allingawier. Een woonboerderij in Allingawier komt het meest (40%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Allingawier

In Allingawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Allingawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Allingawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Allingawier
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Allingawier

Wil je een huis kopen in Allingawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Allingawier. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Allingawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Allingawier.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Allingawier.

Huizenprijzen in Allingawier

Starterswoningen in Allingawier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Allingawier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Allingawier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Allingawier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Allingawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Allingawier is 3.543 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Allingawier is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Allingawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Allingawier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Allingawier

Allingawier bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen