De Huizenmarkt in Allingawier (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Allingawier

Woningmarkt Allingawier

Allingawier is een plaats in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze plaats telt volgens het CBS 90.480 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Allingawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.143.429 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.143.429
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Allingawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Allingawier is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Allingawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Allingawier

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Allingawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Allingawier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Allingawier. Een eengezinswoning in Allingawier komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Allingawier

In Allingawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Allingawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Allingawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Allingawier
Binnenring: Nederland

Allingawier waar ligt dat?

Woningen te koop Allingawier

Wil je een huis kopen in Allingawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Allingawier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Allingawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Allingawier.

Bekijk hier alle koopwoningen in Allingawier. Zoek je huurwoning in Allingawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Allingawier

Starterswoningen in Allingawier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Allingawier zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Allingawier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Allingawier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Allingawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Allingawier is 2.963 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.232 euro).

Leeftijden Allingawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Allingawier vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Allingawier

Allingawier bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.