Huizenprijzen en de huizenmarkt in Alde Leie

Begrijp de huizenprijzen in Alde Leie met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Alde Leie

Alde Leie is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 227.065 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 227.065
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Alde Leie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alde Leie is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alde Leie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alde Leie.

Woningen recent verkocht in Alde Leie

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alde Leie.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alde Leie. Een eengezinswoning in Alde Leie komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alde Leie

In Alde Leie wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alde Leie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alde Leie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Alde Leie

Starterswoningen in Alde Leie zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alde Leie zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alde Leie zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Alde Leie? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Alde Leie

Wil je een huis kopen in Alde Leie? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alde Leie . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alde Leie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alde Leie.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Alde Leie.

Bekijk alle koopwoningen in Alde Leie. Zoek je huurwoning in Alde Leie? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Alde Leie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alde Leie is 2.508 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.069 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Alde Leie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alde Leie vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Alde Leie

Alde Leie bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.