logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Siddeburen

Begrijp de huizenprijzen in Siddeburen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Siddeburen

Siddeburen is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.554 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 354.410 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 354.410
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Siddeburen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Siddeburen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Siddeburen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Siddeburen

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Siddeburen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Siddeburen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Siddeburen. Een eengezinswoning in Siddeburen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Siddeburen

In Siddeburen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Siddeburen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Siddeburen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Siddeburen

Starterswoningen in Siddeburen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Siddeburen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Siddeburen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Siddeburen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Siddeburen

Wil je een huis kopen in Siddeburen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Siddeburen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Siddeburen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Siddeburen.

Bekijk alle koopwoningen in Siddeburen. Zoek je huurwoning in Siddeburen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Siddeburen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Siddeburen is 2.236 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Siddeburen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Siddeburen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Siddeburen

Siddeburen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.