logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nuis

Begrijp de huizenprijzen in Nuis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nuis

Nuis is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.637 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 508.637
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuis is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nuis.

Woningen recent verkocht in Nuis

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuis. Een eengezinswoning in Nuis komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuis

In Nuis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nuis

Starterswoningen in Nuis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nuis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nuis? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nuis

Wil je een huis kopen in Nuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuis . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuis.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nuis.

Bekijk alle koopwoningen in Nuis. Zoek je huurwoning in Nuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuis is 2.671 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.490 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuis vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nuis

Nuis bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.