De Huizenmarkt in Nuis (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nuis

Woningmarkt Nuis

Nuis is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.310 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 397.310
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nuis is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nuis.

Woningen recent verkocht in Nuis

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nuis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nuis. Een eengezinswoning in Nuis komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nuis

In Nuis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nuis
Binnenring: Nederland

Nuis waar ligt dat?

Woningen te koop Nuis

Wil je een huis kopen in Nuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nuis . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nuis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nuis. Zoek je huurwoning in Nuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nuis

Starterswoningen in Nuis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nuis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nuis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nuis is 2.490 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.071 euro).

Leeftijden Nuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nuis vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nuis

Nuis bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.