Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hijum

Begrijp de huizenprijzen in Hijum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hijum

Hijum is een plaats in de gemeente Leeuwarden. Deze plaats telt volgens het CBS 122.345 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hijum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.985 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 294.985
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hijum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hijum is 99 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hijum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hijum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hijum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hijum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hijum. Een eengezinswoning in Hijum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hijum

In Hijum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hijum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hijum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hijum

Starterswoningen in Hijum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hijum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hijum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hijum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hijum

Wil je een huis kopen in Hijum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hijum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hijum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hijum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hijum.

Bekijk alle koopwoningen in Hijum. Zoek je huurwoning in Hijum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hijum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hijum is 2.421 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.609 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hijum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hijum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hijum

Hijum bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.