Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hellum

Begrijp de huizenprijzen in Hellum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hellum

Hellum is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.305 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 366.305
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hellum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellum is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hellum

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellum. Een eengezinswoning in Hellum komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellum

In Hellum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hellum

Starterswoningen in Hellum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hellum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hellum

Wil je een huis kopen in Hellum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hellum.

Bekijk alle koopwoningen in Hellum. Zoek je huurwoning in Hellum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hellum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellum is 2.286 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.532 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hellum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hellum

Hellum bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.