De Huizenmarkt in Briltil (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Briltil

Woningmarkt Briltil

Briltil is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Briltil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 336.312 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 336.312
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Briltil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Briltil is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Briltil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Briltil.

Woningen recent verkocht in Briltil

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Briltil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Briltil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Briltil. Een eengezinswoning in Briltil komt het meest (97%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Briltil

In Briltil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Briltil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Briltil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Briltil
Binnenring: Nederland

Briltil waar ligt dat?

Woningen te koop Briltil

Wil je een huis kopen in Briltil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Briltil . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Briltil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Briltil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Briltil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Briltil. Zoek je huurwoning in Briltil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Briltil

Starterswoningen in Briltil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Briltil zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Briltil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Briltil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Briltil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Briltil is 2.654 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.922 euro).

Leeftijden Briltil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Briltil vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Briltil

Briltil bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.