logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Briltil

Begrijp de huizenprijzen in Briltil met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Briltil

Briltil is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Briltil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.898 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 641.898
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Briltil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Briltil is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Briltil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Briltil.

Woningen recent verkocht in Briltil

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Briltil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Briltil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Briltil. Een eengezinswoning in Briltil komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Briltil

In Briltil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Briltil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Briltil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Briltil

Starterswoningen in Briltil zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Briltil zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Briltil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Briltil? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Briltil

Wil je een huis kopen in Briltil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Briltil . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Briltil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Briltil.

Bekijk alle koopwoningen in Briltil. Zoek je huurwoning in Briltil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Briltil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Briltil is 2.543 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.560 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Briltil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Briltil vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Briltil

Briltil bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.