De Huizenmarkt in Boerakker (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boerakker

Woningmarkt Boerakker

Boerakker is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 397.759 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 397.759
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Boerakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boerakker is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boerakker kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boerakker

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boerakker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boerakker. Een eengezinswoning in Boerakker komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boerakker

In Boerakker wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boerakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boerakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boerakker
Binnenring: Nederland

Boerakker waar ligt dat?

Woningen te koop Boerakker

Wil je een huis kopen in Boerakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boerakker . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boerakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boerakker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boerakker. Zoek je huurwoning in Boerakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boerakker

Starterswoningen in Boerakker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boerakker zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boerakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boerakker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boerakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boerakker is 2.293 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.451 euro).

Leeftijden Boerakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boerakker vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boerakker

Boerakker bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.