Huizenprijzen en de huizenmarkt in America

Begrijp de huizenprijzen in America met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in America

America is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in America. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.646 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 443.646
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in America

De gemiddelde verkoopduur van huizen in America is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in America moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in America.

Woningen recent verkocht in America

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in America. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond America.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in America. Een eengezinswoning in America komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling America

In America wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat America

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van America (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in America

Starterswoningen in America zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in America zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in America zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in America? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop America

Wil je een huis kopen in America? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in America . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in America alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in America.

Er staan momenteel geen woningen te koop in America.

Bekijk alle koopwoningen in America. Zoek je huurwoning in America? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in America

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in America is 2.967 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.823 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden America

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in America vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van America

America bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.