De Huizenmarkt in Zwanenburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zwanenburg

Woningmarkt Zwanenburg

Zwanenburg is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.719 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 458.719
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zwanenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwanenburg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwanenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwanenburg.

Woningen recent verkocht in Zwanenburg

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwanenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwanenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwanenburg. Een eengezinswoning in Zwanenburg komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwanenburg

In Zwanenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwanenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwanenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwanenburg
Binnenring: Nederland

Zwanenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Zwanenburg

Wil je een huis kopen in Zwanenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwanenburg . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwanenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwanenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zwanenburg. Zoek je huurwoning in Zwanenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zwanenburg

Starterswoningen in Zwanenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zwanenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwanenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwanenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwanenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwanenburg is 4.075 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.615 euro).

Leeftijden Zwanenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwanenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zwanenburg

Zwanenburg bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.