Alle woningmarktinfo Waterhuizen in gemeente Midden-Groningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waterhuizen

Een eerste blik op Waterhuizen

Waterhuizen is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waterhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 263.558 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 263.558
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Waterhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waterhuizen is 402 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waterhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Waterhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waterhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waterhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Waterhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waterhuizen. Een woonboerderij in Waterhuizen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Waterhuizen

In Waterhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waterhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waterhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waterhuizen
Binnenring: Nederland

Waterhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop in Waterhuizen

Wil je een huis kopen in Waterhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waterhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waterhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waterhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Waterhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Waterhuizen. Zoek je huurwoning in Waterhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Waterhuizen

Starterswoningen in Waterhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Waterhuizen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waterhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waterhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waterhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waterhuizen is 1.618 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (1.618 euro).

Leeftijden Waterhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waterhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waterhuizen

Waterhuizen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.