Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schildwolde

Begrijp de huizenprijzen in Schildwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schildwolde

Schildwolde is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 342.420 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 342.420
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Schildwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schildwolde is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schildwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schildwolde

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schildwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schildwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schildwolde. Een eengezinswoning in Schildwolde komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schildwolde

In Schildwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schildwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schildwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schildwolde

Starterswoningen in Schildwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schildwolde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schildwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schildwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schildwolde

Wil je een huis kopen in Schildwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schildwolde . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schildwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schildwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Schildwolde. Zoek je huurwoning in Schildwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schildwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schildwolde is 2.585 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.304 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schildwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schildwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schildwolde

Schildwolde bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.