De Huizenmarkt in Noordbroek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordbroek

Woningmarkt Noordbroek

Noordbroek is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 279.361 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 279.361
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Noordbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordbroek is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordbroek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordbroek. Een eengezinswoning in Noordbroek komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordbroek

In Noordbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordbroek
Binnenring: Nederland

Noordbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Noordbroek

Wil je een huis kopen in Noordbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordbroek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordbroek. Zoek je huurwoning in Noordbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordbroek

Starterswoningen in Noordbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordbroek is 2.425 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.461 euro).

Leeftijden Noordbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordbroek

Noordbroek bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.