Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordbroek

Begrijp de huizenprijzen in Noordbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordbroek

Noordbroek is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.015 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 325.015
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Noordbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordbroek is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordbroek

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordbroek. Een eengezinswoning in Noordbroek komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordbroek

In Noordbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordbroek

Starterswoningen in Noordbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordbroek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordbroek

Wil je een huis kopen in Noordbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordbroek . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Noordbroek. Zoek je huurwoning in Noordbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordbroek is 2.476 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.289 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordbroek

Noordbroek bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.