Huizenprijzen en de huizenmarkt in Luddeweer

Begrijp de huizenprijzen in Luddeweer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luddeweer

Luddeweer is een plaats in de gemeente Midden-Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 61.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 236.180 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 236.180
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Luddeweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luddeweer is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luddeweer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Luddeweer.

Woningen recent verkocht in Luddeweer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luddeweer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luddeweer. Een woonboerderij in Luddeweer komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luddeweer

In Luddeweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luddeweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luddeweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Luddeweer

Starterswoningen in Luddeweer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Luddeweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luddeweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luddeweer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luddeweer

Wil je een huis kopen in Luddeweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luddeweer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luddeweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luddeweer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Luddeweer.

Bekijk alle koopwoningen in Luddeweer. Zoek je huurwoning in Luddeweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luddeweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luddeweer is 1.374 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.508 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luddeweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luddeweer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Luddeweer

Luddeweer bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.