logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Glimmen

Begrijp de huizenprijzen in Glimmen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Glimmen

Glimmen is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glimmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 714.268 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 714.268
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Glimmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glimmen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glimmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Glimmen.

Woningen recent verkocht in Glimmen

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glimmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glimmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glimmen. Een eengezinswoning in Glimmen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glimmen

In Glimmen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glimmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glimmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Glimmen

Starterswoningen in Glimmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Glimmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glimmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Glimmen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Glimmen

Wil je een huis kopen in Glimmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glimmen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glimmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glimmen.

Bekijk alle koopwoningen in Glimmen. Zoek je huurwoning in Glimmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Glimmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glimmen is 3.376 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.756 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Glimmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glimmen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Glimmen

Glimmen bestaat uit 24 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.