De Huizenmarkt in Glimmen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Glimmen

Woningmarkt Glimmen

Glimmen is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glimmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 647.921 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 647.921
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Glimmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glimmen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glimmen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Glimmen.

Woningen recent verkocht in Glimmen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glimmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glimmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glimmen. Een eengezinswoning in Glimmen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glimmen

In Glimmen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glimmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glimmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Glimmen
Binnenring: Nederland

Glimmen waar ligt dat?

Woningen te koop Glimmen

Wil je een huis kopen in Glimmen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glimmen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glimmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glimmen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Glimmen. Zoek je huurwoning in Glimmen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Glimmen

Starterswoningen in Glimmen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Glimmen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glimmen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Glimmen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Glimmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glimmen is 3.756 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.130 euro).

Leeftijden Glimmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glimmen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Glimmen

Glimmen bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.