Meerstad e.o. in gemeente Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Meerstad e.o.

Een eerste blik op Meerstad e.o.

Meerstad e.o. is een wijk in de gemeente Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.170 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Meerstad e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 361.937 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 361.937
Percentage gezinnen met kinderen 59%

Verkoopduur woningen in Meerstad e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerstad e.o. is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerstad e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerstad e.o..

Woningen recent verkocht in Meerstad e.o.

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerstad e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerstad e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerstad e.o.. Een eengezinswoning in Meerstad e.o. komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerstad e.o.

In Meerstad e.o. wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Meerstad e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Meerstad e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerstad e.o.
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Meerstad e.o.

Wil je een huis kopen in Meerstad e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerstad e.o.. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerstad e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerstad e.o..

Huizenprijzen in Meerstad e.o.

Starterswoningen in Meerstad e.o. zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerstad e.o. zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerstad e.o. zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerstad e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerstad e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerstad e.o. is 2.582 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.502 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Meerstad e.o. is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Meerstad e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerstad e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Meerstad e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Meerstad e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Meerstad e.o.

Meeroevers Harkstede GN Lageland GN Tersluis De Wierden

Instellingen zijn opgeslagen