De Huizenmarkt in Abbenes (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Abbenes

Woningmarkt Abbenes

Abbenes is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 649.144 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 649.144
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Abbenes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenes is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abbenes.

Woningen recent verkocht in Abbenes

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenes. Een eengezinswoning in Abbenes komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenes

In Abbenes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbenes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbenes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Abbenes
Binnenring: Nederland

Abbenes waar ligt dat?

Woningen te koop Abbenes

Wil je een huis kopen in Abbenes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenes . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenes.

Bekijk hier alle koopwoningen in Abbenes. Zoek je huurwoning in Abbenes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Abbenes

Starterswoningen in Abbenes zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenes zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Abbenes? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Abbenes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenes is 4.333 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.297 euro).

Leeftijden Abbenes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenes vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Abbenes

Abbenes bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.