logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Abbenes

Begrijp de huizenprijzen in Abbenes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abbenes

Abbenes is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.193 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 594.193
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Abbenes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abbenes is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abbenes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abbenes.

Woningen recent verkocht in Abbenes

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abbenes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abbenes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Abbenes. Een eengezinswoning in Abbenes komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Abbenes

In Abbenes wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abbenes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abbenes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Abbenes

Starterswoningen in Abbenes zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Abbenes zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Abbenes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Abbenes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Abbenes

Wil je een huis kopen in Abbenes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abbenes . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abbenes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abbenes.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Abbenes.

Bekijk alle koopwoningen in Abbenes. Zoek je huurwoning in Abbenes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abbenes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abbenes is 4.006 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.420 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abbenes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abbenes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Abbenes

Abbenes bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.