De Huizenmarkt in Uffelte (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uffelte

Woningmarkt Uffelte

Uffelte is een plaats in de gemeente Westerveld. Deze plaats telt volgens het CBS 19.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 454.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 454.224
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Uffelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uffelte is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uffelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uffelte.

Woningen recent verkocht in Uffelte

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uffelte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uffelte. Een eengezinswoning in Uffelte komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uffelte

In Uffelte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uffelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uffelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uffelte
Binnenring: Nederland

Uffelte waar ligt dat?

Woningen te koop Uffelte

Wil je een huis kopen in Uffelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uffelte . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uffelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uffelte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uffelte. Zoek je huurwoning in Uffelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uffelte

Starterswoningen in Uffelte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uffelte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uffelte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uffelte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uffelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uffelte is 2.988 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.109 euro).

Leeftijden Uffelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uffelte vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uffelte

Uffelte bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.