logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boschoord in Boschoord

Begrijp de huizenprijzen in Boschoord Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Boschoord Westerveld

Boschoord is een wijk in de plaats Boschoord binnen de gemeente Westerveld. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Boschoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschoord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Boschoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boschoord. Een landhuis in Boschoord komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Boschoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boschoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Boschoord Westerveld

Starterswoningen in Boschoord Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boschoord Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschoord Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boschoord Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boschoord Westerveld

Wil je een huis kopen in Boschoord Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschoord Westerveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boschoord Westerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Boschoord Westerveld. Zoek je huurwoning in Boschoord Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boschoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschoord is 3.249 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.249 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten in Boschoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boschoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boschoord

Verspreide huizen Boschoord