Alle woningmarktinfo Boschoord in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boschoord

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Een eerste blik op Boschoord

Boschoord is een wijk in de gemeente Westerveld. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Boschoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boschoord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Boschoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boschoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boschoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boschoord. Een landhuis in Boschoord komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Boschoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boschoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Boschoord

Wil je een huis kopen in Boschoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boschoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boschoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boschoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boschoord.

Zoek je huurwoning in Boschoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Boschoord.

Huizenprijzen in Boschoord

Starterswoningen in Boschoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boschoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boschoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boschoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boschoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boschoord is 3.249 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.249 euro).

Buurten in Boschoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Boschoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Boschoord

Verspreide huizen Boschoord

Instellingen zijn opgeslagen