logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Frederiksoord in Frederiksoord

Begrijp de huizenprijzen in Frederiksoord Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Frederiksoord Westerveld

Frederiksoord is een wijk in de plaats Frederiksoord binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 665.448 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 665.448
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord. Een eengezinswoning in Frederiksoord komt het meest (55%) voor. Daarna komt een landhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord

In Frederiksoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Frederiksoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Frederiksoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Frederiksoord Westerveld

Starterswoningen in Frederiksoord Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frederiksoord Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frederiksoord Westerveld

Wil je een huis kopen in Frederiksoord Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord Westerveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord.

Bekijk alle koopwoningen in Frederiksoord Westerveld. Zoek je huurwoning in Frederiksoord Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Frederiksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord is 3.999 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.826 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Frederiksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Frederiksoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Frederiksoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Frederiksoord

Frederiksoord Verspreide huizen Frederiksoord