Huizenmarkt Frederiksoord in Frederiksoord (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Frederiksoord

Woningmarkt Frederiksoord

Frederiksoord is een wijk in de plaats Frederiksoord binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 290 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 682.021 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 682.021
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Frederiksoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frederiksoord is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frederiksoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Frederiksoord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frederiksoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frederiksoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frederiksoord. Een eengezinswoning in Frederiksoord komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frederiksoord

In Frederiksoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frederiksoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frederiksoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Frederiksoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Frederiksoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Frederiksoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Frederiksoord waar ligt dat?

Woningen te koop Frederiksoord

Wil je een huis kopen in Frederiksoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frederiksoord . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Frederiksoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frederiksoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Frederiksoord. Zoek je huurwoning in Frederiksoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Frederiksoord

Starterswoningen in Frederiksoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frederiksoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frederiksoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Frederiksoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Frederiksoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frederiksoord is 4.267 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.936 euro).

Leeftijden Frederiksoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frederiksoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Frederiksoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Frederiksoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Frederiksoord

Frederiksoord Verspreide huizen Frederiksoord