Huizenprijzen en de huizenmarkt Wapserveen in Wapserveen

Begrijp de huizenprijzen in Wapserveen Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wapserveen Westerveld

Wapserveen is een wijk in de plaats Wapserveen binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 790 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 575.012 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 575.012
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Wapserveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wapserveen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wapserveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wapserveen.

Woningen recent verkocht in Wapserveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wapserveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wapserveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wapserveen. Een woonboerderij in Wapserveen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wapserveen

In Wapserveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wapserveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wapserveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wapserveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wapserveen vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Wapserveen Westerveld

Starterswoningen in Wapserveen Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wapserveen Westerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wapserveen Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wapserveen Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wapserveen Westerveld

Wil je een huis kopen in Wapserveen Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wapserveen Westerveld . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wapserveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wapserveen.

Bekijk alle koopwoningen in Wapserveen Westerveld. Zoek je huurwoning in Wapserveen Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wapserveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wapserveen is 4.003 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wapserveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wapserveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wapserveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wapserveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wapserveen

Wapserveen midden Wapserveen-West Wapserveen-Oost Verspreide huizen Wapserveen