Huizenmarkt Dieverbrug in Dieverbrug (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dieverbrug

Woningmarkt Dieverbrug

Dieverbrug is een wijk in de plaats Dieverbrug binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 295 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieverbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 580.512 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 580.512
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Dieverbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dieverbrug is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dieverbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dieverbrug

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieverbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dieverbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dieverbrug. Een eengezinswoning in Dieverbrug komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dieverbrug

In Dieverbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dieverbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dieverbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dieverbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dieverbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dieverbrug vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dieverbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Dieverbrug

Wil je een huis kopen in Dieverbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dieverbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dieverbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dieverbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dieverbrug. Zoek je huurwoning in Dieverbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dieverbrug

Starterswoningen in Dieverbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dieverbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dieverbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dieverbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dieverbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dieverbrug is 3.123 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.147 euro).

Leeftijden Dieverbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dieverbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dieverbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dieverbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dieverbrug

Dieverbrug Verspreide huizen Dieverbrug