logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dieverbrug in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Dieverbrug Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dieverbrug Westerveld

Dieverbrug is een wijk in de plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 310 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieverbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 619.239 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 619.239
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Dieverbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dieverbrug is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dieverbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dieverbrug

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieverbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dieverbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dieverbrug. Een eengezinswoning in Dieverbrug komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dieverbrug

In Dieverbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dieverbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dieverbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dieverbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dieverbrug vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Dieverbrug Westerveld

Starterswoningen in Dieverbrug Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dieverbrug Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dieverbrug Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dieverbrug Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dieverbrug Westerveld

Wil je een huis kopen in Dieverbrug Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dieverbrug Westerveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dieverbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dieverbrug.

Bekijk alle koopwoningen in Dieverbrug Westerveld. Zoek je huurwoning in Dieverbrug Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dieverbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dieverbrug is 2.752 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.958 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dieverbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dieverbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dieverbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dieverbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dieverbrug

Dieverbrug Verspreide huizen Dieverbrug