Huizenmarkt Geeuwenbrug in Geeuwenbrug (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geeuwenbrug

Woningmarkt Geeuwenbrug

Geeuwenbrug is een wijk in de plaats Geeuwenbrug binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 455 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geeuwenbrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 614.491 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 614.491
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Geeuwenbrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geeuwenbrug is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geeuwenbrug kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Geeuwenbrug

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geeuwenbrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geeuwenbrug.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geeuwenbrug. Een woonboerderij in Geeuwenbrug komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geeuwenbrug

In Geeuwenbrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geeuwenbrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geeuwenbrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geeuwenbrug
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Geeuwenbrug

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geeuwenbrug vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Geeuwenbrug waar ligt dat?

Woningen te koop Geeuwenbrug

Wil je een huis kopen in Geeuwenbrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geeuwenbrug . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Geeuwenbrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geeuwenbrug.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geeuwenbrug. Zoek je huurwoning in Geeuwenbrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geeuwenbrug

Starterswoningen in Geeuwenbrug zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Geeuwenbrug zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geeuwenbrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geeuwenbrug? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geeuwenbrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geeuwenbrug is 3.819 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.202 euro).

Leeftijden Geeuwenbrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geeuwenbrug vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Geeuwenbrug

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Geeuwenbrug? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Geeuwenbrug

Geeuwenbrug Leggeloo Verspreide huizen Geeuwenbrug