Huizenmarkt Zorgvlied in Zorgvlied (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zorgvlied

Woningmarkt Zorgvlied

Zorgvlied is een wijk in de plaats Zorgvlied binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 420 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zorgvlied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.136 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 473.136
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Zorgvlied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zorgvlied is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zorgvlied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zorgvlied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zorgvlied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zorgvlied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zorgvlied. Een eengezinswoning in Zorgvlied komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zorgvlied

In Zorgvlied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zorgvlied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zorgvlied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zorgvlied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zorgvlied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zorgvlied vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zorgvlied waar ligt dat?

Woningen te koop Zorgvlied

Wil je een huis kopen in Zorgvlied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zorgvlied . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zorgvlied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zorgvlied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zorgvlied. Zoek je huurwoning in Zorgvlied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zorgvlied

Starterswoningen in Zorgvlied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zorgvlied zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zorgvlied zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zorgvlied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zorgvlied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zorgvlied is 2.554 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.696 euro).

Leeftijden Zorgvlied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zorgvlied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zorgvlied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zorgvlied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zorgvlied

Zorgvlied Verspreide huizen Zorgvlied