Huizenmarkt Nijensleek in Nijensleek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijensleek

Woningmarkt Nijensleek

Nijensleek is een wijk in de plaats Nijensleek binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 535 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 651.179 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 651.179
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Nijensleek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijensleek is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijensleek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijensleek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijensleek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijensleek. Een woonboerderij in Nijensleek komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijensleek

In Nijensleek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijensleek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijensleek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijensleek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nijensleek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijensleek vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nijensleek waar ligt dat?

Woningen te koop Nijensleek

Wil je een huis kopen in Nijensleek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijensleek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijensleek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijensleek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijensleek. Zoek je huurwoning in Nijensleek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijensleek

Starterswoningen in Nijensleek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijensleek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijensleek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijensleek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijensleek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijensleek is 2.099 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.197 euro).

Leeftijden Nijensleek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijensleek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijensleek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijensleek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijensleek

Nijensleek Verspreide huizen Nijensleek