logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nijensleek in Nijensleek

Begrijp de huizenprijzen in Nijensleek Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijensleek Westerveld

Nijensleek is een wijk in de plaats Nijensleek binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 550 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 677.603 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 677.603
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nijensleek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijensleek is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijensleek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijensleek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijensleek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijensleek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijensleek. Een woonboerderij in Nijensleek komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijensleek

In Nijensleek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijensleek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijensleek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nijensleek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijensleek vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Nijensleek Westerveld

Starterswoningen in Nijensleek Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijensleek Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijensleek Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijensleek Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijensleek Westerveld

Wil je een huis kopen in Nijensleek Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijensleek Westerveld . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijensleek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijensleek.

Bekijk alle koopwoningen in Nijensleek Westerveld. Zoek je huurwoning in Nijensleek Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijensleek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijensleek is 2.286 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.250 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijensleek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijensleek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijensleek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijensleek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijensleek

Nijensleek Verspreide huizen Nijensleek