logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dwingeloo in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Dwingeloo Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dwingeloo Westerveld

Dwingeloo is een wijk in de plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 2.745 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 634.182 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 634.182
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Dwingeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dwingeloo is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dwingeloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dwingeloo.

Woningen recent verkocht in Dwingeloo

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dwingeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dwingeloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dwingeloo. Een eengezinswoning in Dwingeloo komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dwingeloo

In Dwingeloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dwingeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dwingeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dwingeloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dwingeloo vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Dwingeloo Westerveld

Starterswoningen in Dwingeloo Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dwingeloo Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dwingeloo Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dwingeloo Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dwingeloo Westerveld

Wil je een huis kopen in Dwingeloo Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dwingeloo Westerveld . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dwingeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dwingeloo.

Bekijk alle koopwoningen in Dwingeloo Westerveld. Zoek je huurwoning in Dwingeloo Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dwingeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dwingeloo is 3.710 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.583 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dwingeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dwingeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dwingeloo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dwingeloo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dwingeloo

Dwingeloo Westeinde Stroovledder Dwingelderveld Verspreide huizen Dwingeloo