Huizenprijzen en de huizenmarkt Lhee in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Lhee Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lhee Westerveld

Lhee is een wijk in de plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 485 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 732.019 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 732.019
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lhee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lhee is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lhee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lhee

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lhee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lhee. Een woonboerderij in Lhee komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lhee

In Lhee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lhee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lhee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lhee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lhee vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Lhee Westerveld

Starterswoningen in Lhee Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lhee Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lhee Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lhee Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lhee Westerveld

Wil je een huis kopen in Lhee Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lhee Westerveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lhee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lhee.

Bekijk alle koopwoningen in Lhee Westerveld. Zoek je huurwoning in Lhee Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lhee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lhee is 2.993 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.162 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lhee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lhee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lhee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lhee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lhee

Lhee Lheebroek Verspreide huizen Lhee