Alle woningmarktinfo Lhee in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lhee

Een eerste blik op Lhee

Lhee is een wijk in de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 485 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 583.855 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 583.855
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Lhee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lhee is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lhee kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lhee

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lhee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lhee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lhee. Een woonboerderij in Lhee komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lhee

In Lhee wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lhee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lhee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lhee
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lhee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lhee vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Lhee

Wil je een huis kopen in Lhee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lhee . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lhee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lhee.

Zoek je huurwoning in Lhee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lhee.

Huizenprijzen in Lhee

Starterswoningen in Lhee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lhee zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lhee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lhee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lhee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lhee is 3.198 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.128 euro).

Leeftijden Lhee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lhee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lhee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lhee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lhee

Lhee Lheebroek Verspreide huizen Lhee

Instellingen zijn opgeslagen