Huizenprijzen en de huizenmarkt Havelte in Havelte

Begrijp de huizenprijzen in Havelte Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Havelte Westerveld

Havelte is een wijk in de plaats Havelte binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 4.545 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 528.554 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 528.554
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Havelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havelte is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Havelte.

Woningen recent verkocht in Havelte

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havelte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havelte. Een eengezinswoning in Havelte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Havelte

In Havelte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Havelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Havelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Havelte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Havelte vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Havelte Westerveld

Starterswoningen in Havelte Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Havelte Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havelte Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Havelte Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Havelte Westerveld

Wil je een huis kopen in Havelte Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havelte Westerveld . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havelte.

Bekijk alle koopwoningen in Havelte Westerveld. Zoek je huurwoning in Havelte Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Havelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havelte is 3.555 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.293 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Havelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havelte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Havelte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Havelte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Havelte

Havelte Darp Havelterberg Verspreide huizen Havelte