Alle woningmarktinfo Uffelte in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uffelte

Een eerste blik op Uffelte

Uffelte is een wijk in de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 428.285 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 428.285
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Uffelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uffelte is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uffelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uffelte.

Woningen recent verkocht in Uffelte

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uffelte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uffelte. Een eengezinswoning in Uffelte komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uffelte

In Uffelte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uffelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uffelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uffelte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Uffelte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uffelte vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Uffelte

Wil je een huis kopen in Uffelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uffelte . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Uffelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uffelte.

Zoek je huurwoning in Uffelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uffelte.

Huizenprijzen in Uffelte

Starterswoningen in Uffelte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uffelte zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uffelte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uffelte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uffelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uffelte is 3.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.758 euro).

Leeftijden Uffelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uffelte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uffelte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uffelte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uffelte

Uffelte Verspreide huizen Uffelte

Instellingen zijn opgeslagen