Huizenprijzen en de huizenmarkt Uffelte in Havelte

Begrijp de huizenprijzen in Uffelte Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Uffelte Westerveld

Uffelte is een wijk in de plaats Havelte binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.390 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 518.016 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 518.016
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Uffelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uffelte is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uffelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uffelte.

Woningen recent verkocht in Uffelte

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uffelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uffelte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uffelte. Een eengezinswoning in Uffelte komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uffelte

In Uffelte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uffelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uffelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Uffelte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uffelte vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Uffelte Westerveld

Starterswoningen in Uffelte Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uffelte Westerveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uffelte Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Uffelte Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Uffelte Westerveld

Wil je een huis kopen in Uffelte Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uffelte Westerveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uffelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uffelte.

Bekijk alle koopwoningen in Uffelte Westerveld. Zoek je huurwoning in Uffelte Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Uffelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uffelte is 3.175 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.079 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Uffelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uffelte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uffelte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uffelte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uffelte

Uffelte Verspreide huizen Uffelte