Alle woningmarktinfo Eemster in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eemster

Een eerste blik op Eemster

Eemster is een wijk in de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 350 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.807 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 605.807
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Eemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemster is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemster kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eemster

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemster. Een woonboerderij in Eemster komt het meest (76%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemster

In Eemster wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eemster
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Eemster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eemster vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Eemster

Wil je een huis kopen in Eemster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemster . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemster.

Zoek je huurwoning in Eemster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Eemster.

Huizenprijzen in Eemster

Starterswoningen in Eemster zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eemster zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eemster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemster is 3.264 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.245 euro).

Leeftijden Eemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eemster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eemster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eemster

Eemster Verspreide huizen Eemster

Instellingen zijn opgeslagen