logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eemster in Dwingeloo

Begrijp de huizenprijzen in Eemster Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eemster Westerveld

Eemster is een wijk in de plaats Dwingeloo binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 340 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 653.866 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 653.866
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Eemster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemster is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemster kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eemster

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemster. Een woonboerderij in Eemster komt het meest (76%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemster

In Eemster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eemster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eemster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eemster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eemster vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Eemster Westerveld

Starterswoningen in Eemster Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eemster Westerveld zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemster Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eemster Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eemster Westerveld

Wil je een huis kopen in Eemster Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemster Westerveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemster.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eemster Westerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Eemster Westerveld. Zoek je huurwoning in Eemster Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eemster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemster is 3.031 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.039 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eemster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eemster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eemster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eemster

Eemster Verspreide huizen Eemster