logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vledderveen in Vledderveen

Begrijp de huizenprijzen in Vledderveen Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vledderveen Westerveld

Vledderveen is een wijk in de plaats Vledderveen binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 350 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 741.149 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 741.149
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Vledderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vledderveen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vledderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vledderveen.

Woningen recent verkocht in Vledderveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vledderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vledderveen. Een eengezinswoning in Vledderveen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vledderveen

In Vledderveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vledderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vledderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vledderveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vledderveen vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Vledderveen Westerveld

Starterswoningen in Vledderveen Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vledderveen Westerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vledderveen Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vledderveen Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vledderveen Westerveld

Wil je een huis kopen in Vledderveen Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vledderveen Westerveld . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vledderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vledderveen.

Bekijk alle koopwoningen in Vledderveen Westerveld. Zoek je huurwoning in Vledderveen Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vledderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vledderveen is 2.685 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.061 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vledderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vledderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vledderveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vledderveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vledderveen

Vledderveen Verspreide huizen Vledderveen