Alle woningmarktinfo Wilhelminaoord in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wilhelminaoord

Een eerste blik op Wilhelminaoord

Wilhelminaoord is een wijk in de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 870 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wilhelminaoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 284.780 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 284.780
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Wilhelminaoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wilhelminaoord is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wilhelminaoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wilhelminaoord

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wilhelminaoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wilhelminaoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wilhelminaoord. Een eengezinswoning in Wilhelminaoord komt het meest (94%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wilhelminaoord

In Wilhelminaoord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wilhelminaoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wilhelminaoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wilhelminaoord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wilhelminaoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wilhelminaoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Wilhelminaoord

Wil je een huis kopen in Wilhelminaoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wilhelminaoord . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wilhelminaoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wilhelminaoord.

Zoek je huurwoning in Wilhelminaoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wilhelminaoord.

Huizenprijzen in Wilhelminaoord

Starterswoningen in Wilhelminaoord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wilhelminaoord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wilhelminaoord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wilhelminaoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wilhelminaoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wilhelminaoord is 3.638 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.791 euro).

Leeftijden Wilhelminaoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wilhelminaoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wilhelminaoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wilhelminaoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wilhelminaoord

Wilhelminaoord Verspreide huizen Wilhelminaoord

Instellingen zijn opgeslagen