logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vledder in Vledder

Begrijp de huizenprijzen in Vledder Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vledder Westerveld

Vledder is een wijk in de plaats Vledder binnen de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 2.005 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.052 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 431.052
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Vledder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vledder is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vledder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vledder

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vledder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vledder. Een eengezinswoning in Vledder komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vledder

In Vledder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vledder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vledder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vledder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vledder vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Vledder Westerveld

Starterswoningen in Vledder Westerveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vledder Westerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vledder Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vledder Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vledder Westerveld

Wil je een huis kopen in Vledder Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vledder Westerveld . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vledder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vledder.

Bekijk alle koopwoningen in Vledder Westerveld. Zoek je huurwoning in Vledder Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vledder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vledder is 3.411 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.906 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vledder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vledder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vledder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vledder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vledder

Vledder Verspreide huizen Vledder