Alle woningmarktinfo Vledder in Westerveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vledder

Een eerste blik op Vledder

Vledder is een wijk in de gemeente Westerveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.945 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.822 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 412.822
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Vledder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vledder is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vledder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vledder

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vledder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vledder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vledder. Een eengezinswoning in Vledder komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vledder

In Vledder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vledder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vledder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vledder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vledder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vledder vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Vledder

Wil je een huis kopen in Vledder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vledder . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vledder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vledder.

Zoek je huurwoning in Vledder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vledder.

Huizenprijzen in Vledder

Starterswoningen in Vledder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vledder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vledder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vledder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vledder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vledder is 2.928 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.091 euro).

Leeftijden Vledder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vledder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vledder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vledder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vledder

Vledder Verspreide huizen Vledder

Instellingen zijn opgeslagen