De Huizenmarkt in Spaarndam (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spaarndam

Woningmarkt Spaarndam

Spaarndam is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 773.411 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 773.411
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Spaarndam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaarndam is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spaarndam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spaarndam.

Woningen recent verkocht in Spaarndam

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaarndam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaarndam. Een eengezinswoning in Spaarndam komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaarndam

In Spaarndam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spaarndam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spaarndam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spaarndam
Binnenring: Nederland

Spaarndam waar ligt dat?

Woningen te koop Spaarndam

Wil je een huis kopen in Spaarndam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaarndam . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaarndam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaarndam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spaarndam. Zoek je huurwoning in Spaarndam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spaarndam

Starterswoningen in Spaarndam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spaarndam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaarndam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spaarndam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spaarndam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaarndam is 4.312 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.039 euro).

Leeftijden Spaarndam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaarndam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spaarndam

Spaarndam bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.