logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Spaarndam

Begrijp de huizenprijzen in Spaarndam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Spaarndam

Spaarndam is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 686.401 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 686.401
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Spaarndam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spaarndam is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spaarndam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Spaarndam.

Woningen recent verkocht in Spaarndam

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spaarndam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spaarndam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spaarndam. Een eengezinswoning in Spaarndam komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spaarndam

In Spaarndam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spaarndam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spaarndam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Spaarndam

Starterswoningen in Spaarndam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spaarndam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spaarndam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Spaarndam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Spaarndam

Wil je een huis kopen in Spaarndam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spaarndam . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spaarndam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spaarndam.

Bekijk alle koopwoningen in Spaarndam. Zoek je huurwoning in Spaarndam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Spaarndam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spaarndam is 4.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.252 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Spaarndam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spaarndam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Spaarndam

Spaarndam bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.