Alle woningmarktinfo Rijsenhout in gemeente Haarlemmermeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rijsenhout

Een eerste blik op Rijsenhout

Rijsenhout is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 153.115 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.831 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 550.831
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsenhout.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout. Een eengezinswoning in Rijsenhout komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout

In Rijsenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rijsenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rijsenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijsenhout
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rijsenhout

Wil je een huis kopen in Rijsenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout.

Zoek je huurwoning in Rijsenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rijsenhout.

Huizenprijzen in Rijsenhout

Starterswoningen in Rijsenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijsenhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijsenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout is 3.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.269 euro).

Leeftijden Rijsenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rijsenhout

Rijsenhout bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen