logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rijsenhout

Begrijp de huizenprijzen in Rijsenhout met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijsenhout

Rijsenhout is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer. Deze plaats telt volgens het CBS 162.300 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 590.110 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 590.110
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Rijsenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijsenhout is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijsenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijsenhout.

Woningen recent verkocht in Rijsenhout

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijsenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijsenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijsenhout. Een eengezinswoning in Rijsenhout komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijsenhout

In Rijsenhout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijsenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijsenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rijsenhout

Starterswoningen in Rijsenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijsenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijsenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijsenhout? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijsenhout

Wil je een huis kopen in Rijsenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijsenhout . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijsenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijsenhout.

Bekijk alle koopwoningen in Rijsenhout. Zoek je huurwoning in Rijsenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijsenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijsenhout is 4.482 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.063 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijsenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijsenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rijsenhout

Rijsenhout bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.