De Huizenmarkt in Pieterzijl (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Pieterzijl

Woningmarkt Pieterzijl

Pieterzijl is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pieterzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 243.115 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 243.115
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Pieterzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Pieterzijl is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Pieterzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Pieterzijl.

Woningen recent verkocht in Pieterzijl

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Pieterzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Pieterzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Pieterzijl. Een eengezinswoning in Pieterzijl komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Pieterzijl

In Pieterzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Pieterzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Pieterzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Pieterzijl
Binnenring: Nederland

Pieterzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Pieterzijl

Wil je een huis kopen in Pieterzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Pieterzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Pieterzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Pieterzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Pieterzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Pieterzijl. Zoek je huurwoning in Pieterzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Pieterzijl

Starterswoningen in Pieterzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Pieterzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Pieterzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Pieterzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Pieterzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Pieterzijl is 2.673 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.607 euro).

Leeftijden Pieterzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Pieterzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Pieterzijl

Pieterzijl bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.