logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Niekerk

Begrijp de huizenprijzen in Niekerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Niekerk

Niekerk is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 64.946 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niekerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 406.712 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 406.712
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niekerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niekerk is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niekerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Niekerk.

Woningen recent verkocht in Niekerk

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niekerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niekerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niekerk. Een eengezinswoning in Niekerk komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niekerk

In Niekerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niekerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niekerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Niekerk

Starterswoningen in Niekerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niekerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niekerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Niekerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Niekerk

Wil je een huis kopen in Niekerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niekerk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niekerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niekerk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Niekerk.

Bekijk alle koopwoningen in Niekerk. Zoek je huurwoning in Niekerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Niekerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niekerk is 2.534 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.046 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Niekerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niekerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Niekerk

Niekerk bestaat uit 34 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.