De Huizenmarkt in Niekerk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Niekerk

Woningmarkt Niekerk

Niekerk is een plaats in de gemeente Westerkwartier. Deze plaats telt volgens het CBS 57.120 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niekerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 372.953 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 372.953
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Niekerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niekerk is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niekerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Niekerk.

Woningen recent verkocht in Niekerk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niekerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niekerk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Niekerk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niekerk. Een eengezinswoning in Niekerk komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niekerk

In Niekerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Niekerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Niekerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niekerk
Binnenring: Nederland

Niekerk waar ligt dat?

Woningen te koop Niekerk

Wil je een huis kopen in Niekerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niekerk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Niekerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niekerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Niekerk. Zoek je huurwoning in Niekerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Niekerk

Starterswoningen in Niekerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Niekerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niekerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niekerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niekerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niekerk is 2.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.250 euro).

Leeftijden Niekerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niekerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Niekerk

Niekerk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.